Arta de a trai sanatos cu ajutorul terapiei Bowen

Daca doriti sa scapati de oboseala sau sa va vindecati de boli, aveti probleme de sanatate, doriti sa va vindecati si sa ramaneti mereu sanatos, terapia Bowen va poate ajuta intr-un mod total neinvaziv si natural.
Daca simtiti ca organismul dumneavoastra este dezechilibrat, daca va confruntati cu diferite simptome atipice, ce nu pot fi diagnosticate corect, daca ati incercat tot felul de tratamente fara nici un rezultat, ati ajuns in locul potrivit!

Ce este terapia Bowen?

Terapia Bowen este o terapie holistica, ce se bazeaza pe declansarea capacitatii de auto-vindecare a propriului nostru corp.

Suntem fiecare in parte individualitati unice, deci si afectiunile de care suferim se manifesta diferit. Exista insa un medic care stie exact ce este in neregula si unde este localizata cauza problemelor – DOCTORUL INTERIOR!

Prin aplicarea miscarilor specifice Bowen, extrem de delicate, pe anumite zone precise de pe corp, trezim “Doctorul Interior” care preia comanda si incepe procesul de vindecare.

Cui se adreseaza terapia Bowen?

Constatati ca factorii externi va influenteaza negativ sanatatea?

Ati observat ca in ultimul timp nu mancati corect, aerul pe care il respirati este poluat, sistemele informationale va supraincarca mentalul, factorii de stres sunt din ce in ce mai agresivi? Va simtiti organismul expus, neprotejat in fata acestor atacuri?

Terapia Bowen este metoda optima de a va readuce  echilibrul si armonia! Corpul dumneavoastra trebuie sa regaseasca drumul catre functionarea echilibrata, sa reinstaleze mecanismele de auto-aparare si sa aleaga un optim, in circumstantele date, pentru cea mai buna stare de sanatate posibila.

Terapia Bowen poate fi aplicata oricui, de la nou nascuti pana la persoane de varsta inaintata si produce efecte durabile de inlaturare a durerii si disconfortului.

Ati incercat medicamente agresive, cu mai multe efecte secundare decat beneficii?

Terapia Bowen

Terapia Bowen

V-ati simtit vreodata ca un cobai de laborator, schimband constant retetele si adaugand mereu alte si alte pastile pentru a contracara efectele celorlalte? Considerati ca solutia sugerata pentru rezolvarea problemei dumneavoastra este agresiva si invaziva?
Apeland la terapia Bowen, veti constata ca organismul dumenavoastra dispune de abilitatile necesare rezolvarii oricarei afectiuni si ca aceste abilitati se declanseaza in momentul in care se realizeaza relaxarea totala a corpului.

Noi nu impunem corpului o comanda din afara, ci transmitem mesajele corecte pentru ca organismul nostru sa “re-formateze” sistemul, sa se intoarca la matricea originala. Multa lume crede in teoria conform careia am fost dotati de Creatorul nostru cu toate facilitatile necesare supravietuirii, avand tot ce ne trebuie pentru pastrarea unei stari de sanatate propice. Noi nu cautam rezolvarea prin invadarea corpului cu substante artificiale sau metode care pot face mai mult rau decat bine; noi cerem organismului sa intreprinda masurile necesare pentru vindecare, in propriul sau ritm, oferindu-i timp si respectandu-i limitele.

Terapia Bowen se adreseaza organismului la toate nivelurile:
-fizic, chimic, mental si emotional. In timpul tratamentului Bowen, corpul nostru atinge o stare de relaxare profunda si i se dinamizeaza abilitatea de a se vindeca pe sine.
Miscarile Bowen sunt percepute de catre creier sub forma unui program pe care apoi creierul il “ruleaza” pentru a vindeca corpul.

Terapia Bowen da rezultate in tratarea afectiunilor acute, cronice, neurologice sau psihosomatice.

Precizam doar cateva dintre afectiunile in care Terapia Bowen si-a dovedit eficacitatea:

probleme scheleto-musculare si articulare
afectiuni sau dezechilibre ale organelor interne
migrene si dureri de cap
astm si bronsite
rinite
probleme renale
enurezis     
dezechilibrele tractului digestiv  
dezechilibre emotionale,stres, depresii, sindromul de oboseala cronica  
dereglari ale sistemului imunitar si boli auto-imune, alergii    
scleroza multipla, afectiuni neurologice, sechele dupa accidente vasculare cerebrale,etc     

 

Cum decurge o sedinta  Bowen?

Un tratament Bowen consta in aplicarea unor miscari delicate, efectuate cu degetele, asupra muschilor si tesutului conjunctiv.

Terapia Bowen

Sedinta de terapie Bowen

Aceste miscari transmit mesaje prin intermediul sistemului nervos reactivand memoria celulara, a unei stari preexistente de bine, sanatate , echilibru si optim existential.

Intre seturile de miscari bowen se integreaza pauze de cateva minute  pentru a oferi corpului posibilitatea de a prelucra mesajele transmise prin intermediul neurotransmitatorilor.

Tehnicile  Bowen reactiveaza practic “doctorul interior” intr-o maniera neinvaziva si naturala.In acest  fel, orice dezechilibru sau dizarmonie existenta in organism poate fi remediata prin reactivarea “matricei originare” adica a programului optim de functionare al organismului.

Alte articole