Cui se adreseaza terapia Bowen?

Constatati ca factorii externi va influenteaza negativ sanatatea?

Ati observat ca in ultimul timp nu mancati corect, aerul pe care il respirati este poluat, sistemele informationale va supraincarca mentalul, factorii de stres sunt din ce in ce mai agresivi? Va simtiti organismul expus, neprotejat in fata acestor atacuri?

Terapia Bowen poate fi aplicata oricui, de la nou nascuti pana la persoane de varsta inaintata si produce efecte durabile de inlaturare a durerii si disconfortului.

Ati incercat medicamente agresive, cu mai multe efecte secundare decat beneficii?

Terapia Bowen

Terapia Bowen

V-ati simtit vreodata ca un cobai de laborator, schimband constant retetele si adaugand mereu alte si alte pastile pentru a contracara efectele celorlalte? Considerati ca solutia sugerata pentru rezolvarea problemei dumneavoastra este agresiva si invaziva?
Apeland la terapia Bowen, veti constata ca organismul dumenavoastra dispune de abilitatile necesare rezolvarii oricarei afectiuni si ca aceste abilitati se declanseaza in momentul in care se realizeaza relaxarea totala a corpului.

Noi nu impunem corpului o comanda din afara, ci transmitem mesajele corecte pentru ca organismul nostru sa “re-formateze” sistemul, sa se intoarca la matricea originala. Multa lume crede in teoria conform careia am fost dotati de Creatorul nostru cu toate facilitatile necesare supravietuirii, avand tot ce ne trebuie pentru pastrarea unei stari de sanatate propice. Noi nu cautam rezolvarea prin invadarea corpului cu substante artificiale sau metode care pot face mai mult rau decat bine; noi cerem organismului sa intreprinda masurile necesare pentru vindecare, in propriul sau ritm, oferindu-i timp si respectandu-i limitele.

Terapia Bowen se adreseaza organismului la toate nivelurile:
-fizic, chimic, mental si emotional. In timpul tratamentului Bowen, corpul nostru atinge o stare de relaxare profunda si i se dinamizeaza abilitatea de a se vindeca pe sine.
Miscarile Bowen sunt percepute de catre creier sub forma unui program pe care apoi creierul il “ruleaza” pentru a vindeca corpul.

Terapia Bowen da rezultate in tratarea afectiunilor acute, cronice, neurologice sau psihosomatice.

Precizam doar cateva dintre afectiunile in care Terapia Bowen si-a dovedit eficacitatea:

probleme scheleto-musculare si articulare
afectiuni sau dezechilibre ale organelor interne
migrene si dureri de cap
astm si bronsite
rinite
probleme renale
enurezis     
dezechilibrele tractului digestiv  
dezechilibre emotionale,stres, depresii, sindromul de oboseala cronica  
dereglari ale sistemului imunitar si boli auto-imune, alergii    
scleroza multipla, afectiuni neurologice, sechele dupa accidente vasculare cerebrale,etc