Ce este terapia Bowen?

Daca doriti sa scapati de oboseala sau sa va vindecati de boli, aveti probleme de sanatate, doriti sa va vindecati si sa ramaneti mereu sanatos, terapia Bowen va poate ajuta intr-un mod total neinvaziv si natural.
Daca simtiti ca organismul dumneavoastra este dezechilibrat, daca va confruntati cu diferite simptome atipice, ce nu pot fi diagnosticate corect, daca ati incercat tot felul de tratamente fara nici un rezultat, ati ajuns in locul potrivit!

Terapia Bowen este o terapie holistica, ce se bazeaza pe declansarea capacitatii de auto-vindecare a propriului nostru corp.

Suntem fiecare in parte individualitati unice, deci si afectiunile de care suferim se manifesta diferit. Exista insa un medic care stie exact ce este in neregula si unde este localizata cauza problemelor – DOCTORUL INTERIOR!

calm_waterPrin aplicarea miscarilor specifice Bowen, extrem de delicate, pe anumite zone precise de pe corp, trezim “Doctorul Interior” care preia comanda si incepe procesul de vindecare.

Terapia Bowen este metoda optima de a va readuce  echilibrul si armonia.

Corpul dumneavoastra trebuie sa regaseasca drumul catre functionarea echilibrata, sa reinstaleze mecanismele de auto-aparare si sa aleaga un optim, in circumstantele date, pentru cea mai buna stare de sanatate posibila.