Necesitatea terapiei Bowen

La ora actuala, in acest secol al vitezei, oamenii sunt din ce in ce mai stresati, agresati de factorii externi extrem de invazivi, cum ar fi: poluarea, tensiunile fizice si psihice, alimentele din ce in ce mai chimizate si mai toxice, grija zilei de maine, teama pierderii serviciului, radiatiile, virusurile din ce in ce mai rezistente la antibiotice etc.
Cu totii dorim sa fim mai fericiti, bine dispusi, armoniosi, energici, entuziasti, optimisti si sa avem succes in ceea ce intreprindem.

Observam insa ca aceste dorinte sunt foarte greu de atins in zilele noastre si din cauza faptului ca nu ne mai oferim ragazul necesar refacerii noastre fizice si psihice si nu mai stim cum sa ne relaxam in mod eficient pentru a ne regenera, vindeca si energiza.

Photo by jesadaphorn

Photo by jesadaphorn

In aceasta situatie in care se afla omul secolului XXI, terapia Bowen ne vine in intampinare ajutandu-ne intr-un mod total natural si neinvaziv sa ne relaxam fizic si psihic.

Pe fondul acestei relaxari complete aceasta terapie eficienta ne dinamizeaza medicul interior care incepe sa rezolve dezechilibrele si dizarmoniile pe care le intalneste in corpul si psihicul nostru.

Astfel, atat timp cat dureaza terapia (aproximativ 45 minute/saptamana ) cat si in timpul saptamanii pana la urmatoarea sedinta, medical interior lucreaza 24 ore din 24 pentru a reface organismal, pentru a elimina eventualele probleme pe care le avem (sau boli).
In tot acest interval de timp noi vom fi mai relaxati, ne vom odihni mai bine si ne vom simti din ce in ce mai tonici.
Din experienta pe care o am atat ca pacient cat si ca terapeut am constatat ca terapia Bowen poate sa ajute orice fiinta umana incepand de la nou nascuti si mergand pana la batrani, incepand de la probleme minore si mergand pana la boli grave.
Consider ca in actuala conjunctura in care ne aflam, fiecare dintre noi are nevoie sa fie ajutat sa-si dinamizeze sistemul imunitar, sa-si echilibreze si sa-si armonizeze corpul, sa devina mai energic si mai vital, mai rezistent la boli, in modul natural si neinvaziv cu ajutorul terapiei Bowen.

Photo by marin

Photo by marin

In cazul acestei terapii nu exista efecte adverse deoarece inteligenta corpului este programata sa gaseasca solutii pentru orice boala care a aparut in corp.
Cu ajutorul terapiei Bowen s-a constatat de-a lungul a peste 40 de ani de cand a fost revelata aceasta tehnica terapeutica de catre Tom Bowen, ca corpul uman este capabil sa gaseasca solutii pentru orice boala atunci cand este programat sa faca acest lucru.
Manevrele delicate Bowen care se aplica corpului, il programeaza pe acesta sa se echilibreze, sa se armonizeze, sa elimine toxinele, sa dinamizeze sistemul imunitar, sa optimizeze metabolismul astfel incat dupa numai cateva saptamani de terapie, boala sa dispara din organismul afectat.

Alte articole